Belangrijke info

U wordt in een professioneel kader onder de beste omstandigheden ontvangen en behandeld met olie van de beste kwaliteit. Muziek, licht, kleuren, geuren en temperatuur zijn voor mij uiterst belangrijk om de ervaring van de massage nog aangenamer te maken.

...om de behandeling helemaal tot zijn recht te laten komen.

- Wanneer u dat wenst, kan u voor de behandeling ter plaatse een douche nemen.

- Probeer 10 minuten voor de behandeling aanwezig te zijn. Dan bent u zeker dat de tijd die voor u is gereserveerd, volledig benut wordt voor de massage.

- Bent u zwanger, geef dan een seintje aan de masseur. U kunt perfect van een massage genieten, zelfs hoogzwanger. De masseur past zijn olie en zijn grepen aan.

- Een massage vervangt geen medische ingreep. Wanneer u een blessure opgelopen heeft of last hebt van een ernstige chronische aandoening is een bezoek aan een dokter of specialist aangewezen. Regelmatige massage kan preventief wel wonderen doen. Licht de masseur in over eventuele fysieke ongemakken zodat hij daar rekening mee kan houden.

- Wanneer u koorts hebt, uitgeput bent of u hebt een ernstige ziekte is een massage af te raden.

- Bij een open wonde of een ernstige huidziekte is het voor de cliƫnt en voor de masseur niet aangewezen om een massage uit te voeren.